Käytä salasanan automaattista täyttöä Kaspersky Password Managerissa

Jos otat salasanan automaattisen täytön käyttöön, voit automaattisesti täyttää kirjautumis- ja salasanakentät Safarissa ja sovelluksissa Kaspersky Password Manageriin tallennetuilla käyttötiedoilla. Lisätietoja salasanan automaattisesta täytöstä on Applen ohjeissa.

Yksityisyytesi ja turvallisuutesi vuoksi Kaspersky Password Managerin tiedot käsitellään paikallisesti, eikä niitä lähetetä laitteesi ulkopuolelle.

Huom. Salasanan automaattinen täyttö on käytettävissä vain sovelluksissa, jotka tukevat tätä ominaisuutta.

Salasanan automaattisen täytön ottaminen käyttöön

Salasanan automaattisen täytön poistaminen käytöstä

Kirjautuminen sisään salasanan automaattisella täytöllä